+30 210 72 31 630
Τηλ.
info@elo.gr
Email
ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Ομήρου 21
ΓΛΥΦΑΔΑ: Λαζαράκη 27

stefanos oikonomou
stefanos oikonomou

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Συνηθισμένες περιπτώσεις που οδηγούν σε αντιδικίες μεταξύ των συνιδιοκτητών μίας οικοδομής είναι η μη πληρωμή των κοινοχρήστων από κάποιον συνιδιοκτήτη, η κατάληψη του χώρου στάθμευσης ή άλλου κοινόχρηστου χώρου, η αλλαγή χρήσης ενός κοινόχρηστου ή ιδιόκτητου χώρου, η εκλογή του διαχειριστή και οι διάφορες ενοχλήσεις του ενός γείτονα προς τον άλλο όπως οι φωνασκίες, ο ενοχλητικός και υπέρμετρος θόρυβος, το πέταγμα σκουπιδιών και πολλά άλλα.

Οι δικηγόροι του γραφείου μας ασχολούμενοι με θέματα ακινήτων έχουν διαπιστώσει ότι πολλές διαφορές συνιδιοκτησίας ξεκινούν από παρανομίες των κατασκευαστών της πολυκατοικίας ή από κακοδιατυπωμένες συστάσεις οριζόντιας ιδιοκτησίας και κανονισμούς.

Ο κανονισμός της πολυκατοικίας πολλές φορές αντί να δώσει λύσεις περιέχει ασαφείς διατάξεις που δυσκολεύουν την λειτουργία της πολυκατοικίας.

Οι δικηγόροι μας μπορούν να σας συμβουλεύσουν για όλα αυτά τα θέματα και να αναλάβουν την εκπροσώπησή σας στην συνέλευση της πολυκατοικίας ή και στα δικαστήρια αν χρειαστεί.

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

Οι νέες βελτιώσεις στον εξωδικαστικό μηχανισμό Οι νέες ρυθμίσεις αίρουν...

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ

Μετά τις νέες αλλαγές στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για...

ΠΩΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Η αίτηση για την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών υποβάλλεται από τον...