ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Στέφανος Οικονόμου στην εκπομπή της ΕΡΤ "Από τις έξι"
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.

Η εταιρεία μας έχει τεράστια εμπειρία σε διαπραγμάτευση και σύνταξη εμπορικών συμβάσεων τόσο μεταξύ ελληνικών εταιρειών όσο και μεταξύ πολυεθνικών εταιρειών.

Ενδεικτικά:

Συμβάσεις αντιπροσωπείας και διανομής. Το γραφείο μας έχει ασχοληθεί με συμβάσεις αντιπροσωπείας στον φαρμακευτικό και ιατροτεχνολογικό τομέα, στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και εξοπλισμού, σε παροχή καταναλωτικών αγαθών, διαφόρων υπηρεσιών, τεχνικού εξοπλισμού καθώς και πολλών άλλων προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Συμβάσεις franchising. Το γραφείο μας έχει αναλάβει την πλήρη νομική υποστήριξη για την ανάπτυξη δικτύου franchising σε προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, εστίασης και γρήγορου φαγητού ( fast food), ρούχων και αξεσουάρ, convenience stores, δικτύου κομμωτηρίων και spa, τεχνικών υπηρεσιών και σε πολλούς άλλους τομείς.

Η υποστήριξή μας περιλαμβάνει την παροχή συμβουλών για το ισχύον νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα και τις απαιτήσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού, την λήψη των απαραίτητων διοικητικών αδειών, την σύνταξη της master agreement, την υποβολή της στο Υπουργείο Εμπορείο, τη νομική αξιολόγηση και έλεγχο των υποψήφιων δικαιοδόχων, τις υποστηρικτικές συμβάσεις του δικαιοπαρόχου, τις μισθωτικές συμβάσεις για την ίδρυση των καταστημάτων και κάθε άλλη συναφή ανάγκη.

Συμβάσεις προμήθειας υλικών και παροχής υπηρεσιών. Χαρακτηριστικά παραδείγματα συμβάσεων που επεξεργάστηκε το γραφείο μας είναι τα εξής: Συμβάσεις προμήθειας, εγκατάστασης και συντήρησης προηγμένου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπτυξη δικτύων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Συμβάσεις προμήθειας λογισμικού, εγκατάστασης και συντήρησής του, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, μηχανών, computers και πολλών άλλων αγαθών και υπηρεσιών.

 

Συμβάσεις μεταξύ Δημοσίου και επιχειρήσεων για την παραχώρηση εκτάσεων, κτιρίων και υποδομών για τουριστική εκμετάλλευση και παροχή υπηρεσιών αναψυχής και εστίασης.

Συμβάσεις αγοράς, μίσθωσης και διαχείρισης ακινήτων.

Συμβάσεις διαχείρισης επιχειρήσεων και ιδιαίτερα ξενοδοχειακών μονάδων, εργοστασίων κλπ.

Συμβάσεις toll manufacturing, co-marketing και co-promotion για φάρμακα .