ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
Στέφανος Οικονόμου στην εκπομπή της ΕΡΤ "Από τις έξι"

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ- ΔΙΑΝΟΜΗ – FRANCHISING

Ο εμπορικός αντιπρόσωπος και ο αποκλειστικός εμπορικός διανομέας είναι ο σημαντικότερος κρίκος στα δίκτυα διανομής κάθε εμπορικής επιχείρησης. Από την άλλη μεριά και το franchising έχει εισέλθει πλέον δυναμικά και στην ελληνική αγορά. 

Οι δικηγόροι του γραφείου μας έχουν τεράστια εμπειρία τόσο σε συμβουλευτικές υπηρεσίες όσο και δικαστικές διαφορές στον τομέα των εμπορικών αντιπροσώπων των διανομέων και του franchising εκπροσωπώντας επί δεκαετίες μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες και δεκάδες μικρούς και μικρομεσαίους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ως εμπορικοί αντιπρόσωποι, αποκλειστικοί διανομείς ή μέσω franchising. Ενημερωθείτε για μερικές από τις χαρακτηριστικές μας σχετικές υποθέσεις.  

Ο δικηγόρος Στέφανος Οικονόμου μπορεί να σας υποστηρίξει νομικά στην δημιουργία ή στον έλεγχο της σύμβασης εμπορικής αντιπροσωπείας και διανομής καθώς και στην σύμβαση franchising. Οι δικηγόροι μας μπορούν να σας υποδείξουν ποιοι όροι κρύβουν παγίδες, τι πρέπει να αποφύγετε και τι πρέπει να διεκδικήσετε.  

Μπορούμε να σας σας ενημερώσουμε για τα δικαιώματά σας ως εμπορικός αντιπρόσωπος, ως διανομέας ή ως δικαιοδόχος και να σας υποστηρίξουμε στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας στα πλαίσια της συνεργασίας.  

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το δικαίωμα αποζημίωσης πελατείας που έχει ο εμπορικός αντιπρόσωπος, ο αποκλειστικός διανομέας και ο δικαιοδόχος μετά την λήξη της σύμβασης.  

Ο δικηγόρος Στέφανος Οικονόμου έχει χειριστεί πλήθος τέτοιων υποθέσεων και έχει μεγάλη εμπειρία σε διαπραγματεύσεις για την σύναψη σχετικών συμβάσεων και για την εκπροσώπηση σε σχετικές δικαστικές υποθέσεις.