+30 210 72 31 630
Τηλ.
info@elo.gr
Email
ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Ομήρου 21
ΓΛΥΦΑΔΑ: Λαζαράκη 27

stefanos oikonomou
stefanos oikonomou

ΕΜΠΟΡΙΚΟ – ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η δικηγορική μας εταιρεία λειτουργεί δύο δικηγορικά γραφεία στο Κολωνάκι και στην Γλυφάδα. Το δικηγορικό μας γραφείο, ιδρύθηκε το 1950 από τον Παναγιώτη Οικονόμου ασχολούμενο από την πρώτη στιγμή με το  εμπορικό και εταιρικό δίκαιο επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις υποθέσεις που αναλαμβάνουμε, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας

https://elo-business.gr/ 

Η δικηγορική μας εταιρεία έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στο εμπορικό και εταιρικό δίκαιο λόγω της συνεργασίας της επί σχεδόν 20 έτη με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND ΕΛΛΑΣ ΑΕ ( πρώην ΤΙΜ και ήδη NOVA ). Οι δικηγόροι της εταιρείας μας στην Γλυφάδα έχουν χειρισθεί πληθώρα υποθέσεων όπως εμπορικές συμβάσεις, συμβάσεις franchise, εμπορικές μισθώσεις, εταιρικές διαφορές, συγχωνεύσεις εταιριών, εμπορικά σήματα και πολλά άλλα.

Οι  δικηγόροι μας στην Γλυφάδα συνεργάζονται από το 1989 μέχρι σήμερα με τον όμιλο καταστημάτων εστίασης Βλάσση Σταθοκωστόπουλου που λειτουργεί μερικά από τα γνωστότερα εστιατόρια και αναψυκτήρια της Αθήνας, όπως το ZONARS, τον Διόνυσο, Penarubia, Notos café, Baraonda, Ιθάκη, Εν πλω, Vive Mar, Baron, Μετροπόλ, Ερμείον, Διογένης, Ταβέρνα του Ψαρά, το Περιβόλι το Ουρανού κλπ.  Οι δικηγόροι μας έχουν προβεί στην ίδρυση και τροποποίηση πολλών εταιριών, σε δεκάδες μισθώσεων ακινήτων για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος επιλύοντας δύσκολα θέματα σε σχέση με την χρήση των ακινήτων, την έκδοση αδειών λειτουργίας και πολεοδομικά θέματα.

Ο δικηγόρος εμπορικού δικαίου Στέφανος Οικονόμου συνεργάστηκε επί 21 χρόνια ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος με την φαρμακευτική βιομηχανία Boehringer Ingelheim Ελλάς ΑΕ, θυγατρική πολυεθνικής εταιρείας με παγκόσμια παρουσία στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων. Εκτός από νομικός σύμβουλος υπήρξε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ( Γενικός Γραμματέας ) και Compliance Officer, υπεύθυνος για την συμμόρφωση της εταιρίας στους νόμους και στους κώδικες ηθικής και δεοντολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τις υποθέσεις που αναλαμβάνουμε, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας

https://elo-business.gr/

Για οτιδήποτε θελήσετε μην διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας στο γραφείο μας στην Γλυφάδα ή στο Κολωνάκι στο τηλέφωνο 2107231630.