Στέφανος Οικονόμου στην εκπομπή της ΕΡΤ "Από τις έξι"
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ – FRANCHISING – ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ – ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ – ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

Το γραφείο μας έχει χειριστεί πλήθος εμπορικών υποθέσεων τόσο σε συμβουλευτικό όσο και σε δικαστηριακό επίπεδο.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις εξής υπηρεσίες που παρέχουμε:

Πλήρη νομική υποστήριξη για την ίδρυση και οργάνωση εμπορικού δικτύου διανομέων και franchising.

Το γραφείο μας έχει αναλάβει την πλήρη νομική υποστήριξη για την ανάπτυξη δικτύου franchising σε προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, εστίασης και γρήγορου φαγητού ( fast food), ρούχων και αξεσουάρ, convenience stores, δικτύου κομμωτηρίων και spa, τεχνικών υπηρεσιών και σε πολλούς άλλους τομείς.

Η υποστήριξή μας περιλαμβάνει την παροχή συμβουλών για το ισχύον νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα και τις απαιτήσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού, την λήψη των απαραίτητων διοικητικών αδειών, την σύνταξη της master agreement, την υποβολή της στο Υπουργείο Εμπορείο, τη νομική αξιολόγηση και έλεγχο των υποψήφιων δικαιοδόχων, τις υποστηρικτικές συμβάσεις του δικαιοπαρόχου, τις μισθωτικές συμβάσεις για την ίδρυση των καταστημάτων και κάθε άλλη συναφή ανάγκη.

Εκπροσώπηση πελατών στα εθνικά δικαστήρια για υποθέσεις εμπορικού δικαίου ( βλέπετε τμήμα – εμπορικής αντιδικίας ).

Εκπροσώπηση ενώπιον της Επιτροπής Ανταγωνισμού όσο και ενώπιον των Δικαστηρίων σχετικά με παραβάσεις του δικαίου του ελεύθερου και του αθέμιτου ανταγωνισμού, όπως υποθέσεις σε σχέση με κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης υποθέσεις παράλληλου εμπορίου, αθέμιτου ανταγωνισμού, προσβολής σήματος.