Στέφανος Οικονόμου στην εκπομπή της ΕΡΤ "Από τις έξι"
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στα θέματα επιχειρήσεων.

Ο δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Στέφανος Οικονόμου ( DEA University of Paris ) έχει συνεργαστεί με δεκάδες επιχειρήσεις και εταιρείες αναλαμβάνοντας εκατοντάδες υποθέσεις εμπορικού και εταιρικού δικαίου. Ομοίως ο δικηγόρος Παναγιώτης Οικονόμου ( LLM Queen Mary University) με μεταπτυχιακό τίτλο στο εμπορικό και εταιρικό δίκαιο και η δικηγόρος Φανή Οικονόμου ( PGDip Law Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ) έχουν συνεργαστεί από την πρώτη ημέρα της δικηγορίας τους με επιχειρήσεις και ως δικηγόροι έχουν χειριστεί πολλά εταιρικά θέματα όπως η σύνταξη και επεξεργασία εμπορικών συμβάσεων (συμβάσεων διανομής, συμβάσεων εμπορικών αντιπροσώπων, συμβάσεων franchising κ.ά.), η κατοχύρωση εμπορικών σημάτων και η προσβολή σημάτων που ομοιάζουν με ανταγωνιστών επιχειρήσεων, η ίδρυση εταιρειών κάθε μορφής, η σύνταξη πρακτικών διοικητικού συμβουλίου. Επίσης, έχει παραστεί σε αντιδικίες εταιρικών διαφορών, σε εμπορικές αγωγές και αγωγές προσβολής προσωπικών δεδομένων.

Πέραν αυτών ο Στέφανος Οικονόμου έχοντας συνεργαστεί με επί 20 έτη με γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών και κινητής τηλεφωνίας μπορεί να σας συμβουλεύσει και για θέματα τηλεπικοινωνιών.

Επιλέξτε όποιο από τα παρακάτω θέματα σας ενδιαφέρει για να ενημερωθείτε και τηλεφωνήστε στο 2107231630 για να κλείσετε ένα ραντεβού να συζητήσουμε ότι σας απασχολεί.