+30 210 72 31 630
Τηλ.
info@elo.gr
Email
ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Ομήρου 21
ΓΛΥΦΑΔΑ: Λαζαράκη 27

stefanos oikonomou
stefanos oikonomou

ΘΕΜΑΤΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Το Κτηματολόγιο συνιστά ένα ενιαίο ψηφιακό σύστημα πληροφοριών όπου καταγράφονται όλες οι πράξεις που δημιουργούν, μεταβιβάζουν, αλλοιώνουν ή καταργούν εμπράγματα δικαιώματα επί ακινήτων.

Πολλές φορές, ανακύπτουν ζητήματα σχετικά με τις μεταβιβάσεις ακινήτων που γίνονται όσο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η κτηματογράφηση, με τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν μετά την υποβολή της σχετικής δήλωσης και την τυχόν επεξεργασία τους.

Δυστυχώς πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν κάνει λάθη κατά την δήλωση των ακινήτων τους στο κτηματολόγιο και το ανακαλύπτουν όταν αποπειρώνται να τα πουλήσουν και αυτό δεν είναι δυνατό. Οι δικηγόροι του γραφείου μας με την γνώση τους για τα ακίνητα και τις διαδικασίες στο κτηματολόγιο μπορούν να διορθώσουν πολλά από αυτά τα λάθη με την διαδικασία του προδήλου σφάλματος. Άλλα λάθη όμως απαιτούν την έκδοση δικαστικής απόφασης για να μπορέσουν να διορθωθούν στο κτηματολόγιο.

Όλα αυτά τα ζητήματα χρειάζονται λεπτό χειρισμό και εξειδίκευση, γι’ αυτό θα ήταν καλύτερο να απευθυνθείτε σε ένα έμπειρο σε θέματα ακινήτων και κτηματολογίου δικηγόρο.

 

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

Οι νέες βελτιώσεις στον εξωδικαστικό μηχανισμό Οι νέες ρυθμίσεις αίρουν...

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ

Μετά τις νέες αλλαγές στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για...

ΠΩΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Η αίτηση για την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών υποβάλλεται από τον...