ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο δικηγόρος Στέφανος Οικονόμου έχει από τα πρώτα χρόνια της δικηγορίας του ασχοληθεί με κληρονομικά θέματα από τα πιο απλά όπως η έκδοση κληρονομητηρίου έως τα πιο περίπλοκα όπως η ερμηνεία διαθήκης και δικαστικές διαμάχες μεταξύ των κληρονόμων.  

 

Το κληρονομικό δίκαιο ρυθμίζει τα θέματα που προκύπτουν με τον θάνατο ενός προσώπου και την περιουσία ή και τα χρέη που αφήνει στους κληρονόμους τους. Κατά  το  θάνατο  του  προσώπου  η  περιουσία  του  ως  σύνολο  (κληρονομία)  περιέρχεται  από  το  νόμο  ή  από διαθήκη σε ένα ή  περισσότερα πρόσωπα (κληρονόμοι). 

 

Πολλοί άνθρωποι φροντίζουν να ρυθμίσουν με μία διαθήκη το τι θα γίνει με την περιουσία τους αλλά πολλές φορές ο κληρονομούμενος δεν αφήνει διαθήκη οπότε η κληρονομική διαδοχή γίνεται εξ αδιαθέτου όπως ορίζει ο νόμος.  

 

Οι δικηγόροι του γραφείου μας μπορούν να σας συμβουλεύσουν για όλα τα κληρονομικά θέματα. Από την σύνταξη μιας διαθήκης ως την αποποίηση της κληρονομίας όταν αυτή έχει πολλά χρέη. Πολλές φορές εξάλλου μία διαθήκη περιλαμβάνει δυσνόητους όρους ή και αδύνατες προβλέψεις οπότε η συνδρομή ενός δικηγόρου εξειδικευμένου στα κληρονομικά θέματα είναι απαραίτητη.  

Άλλες φορές οι κληρονόμοι έχουν διαφορές μεταξύ τους οπότε και πάλι ένας δικηγόρος με εμπειρία στο κληρονομικό δίκαιο είναι απαραίτητος.  

 

Οι δικηγόροι του γραφείου μας και κυρίως ο διαχειριστής του γραφείου μας δικηγόρος Στέφανος Οικονόμου έχουν χειριστεί δεκάδες κληρονομικές υποθέσεις και μπορούν να βρουν λύση στο πρόβλημά σας.  

 

Περιηγηθείτε στο site μας για να ενημερωθείτε για ορισμένα από τα συνηθισμένα κληρονομικά θέματα και μην διστάσετε να κανονίσετε μία συνάντηση με τους δικηγόρους μας για να συζητήσουμε το κληρονομικό θέμα που αντιμετωπίζετε.