+30 210 72 31 630
Τηλ.
info@elo.gr
Email
ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Ομήρου 21
ΓΛΥΦΑΔΑ: Λαζαράκη 27

stefanos oikonomou
stefanos oikonomou

ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Η μίσθωση ακινήτου – κατοικίας είναι μία συνήθως μία απλή διαδικασία που όμως κρύβει κάποιες φορές πολλές παγίδες. Δυστυχώς μερικοί ιδιοκτήτες χάριν ευκολίας χρησιμοποιούν προτυπωμένα μισθωτήρια ή αναθέτουν την σύνταξη των μισθωτηρίων στους μεσίτες που τους βρήκαν τον μισθωτή αντί να αποτανθούν σε έναν δικηγόρο για ακίνητα με αποτέλεσμα να προκύπτουν πολλά προβλήματα στη συνέχεια.

Οι δικηγόροι του γραφείου μας είναι σε θέση να σας ενημερώσουν για όλη τη νομοθεσία σχετικά με τη μίσθωση κατοικίας, όπως για τους λόγους καταγγελίας της μίσθωσης, την τήρηση των απαιτούμενων προθεσμιών, τις συνέπειες λόγω μη καταβολής μισθώματος κλπ., καθώς και να καταρτίσουν σωστά το μισθωτήριο με όρους που κατοχυρώνουν τα συμφέροντά σας και παρέχοντας σας την απαραίτητη νομική κάλυψη για όλους τους πιθανούς κινδύνους.

Η μίσθωση επαγγελματικής στέγης είναι πιο περίπλοκη διαδικασία. Το μισθωτήριο επαγγελματικής στέγης πρέπει οπωσδήποτε να συνταχθεί από δικηγόρο και πρέπει και ο μισθωτής να το ελέγξει με τον δικό του δικηγόρο ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεων. Ομοίως πρέπει να ελεγχθεί και ο κανονισμός της οικοδομής όπου βρίσκεται το μίσθιο ώστε να είναι σίγουρος ο μισθωτής ότι θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το μίσθιο ακίνητο όπως σκοπεύει. Οι δικηγόροι του γραφείου μας αναλαμβάνουν την κατάρτιση μισθωτηρίων επαγγελματικής στέγης και σας παρέχουν πλήρη νομική κάλυψη και συμβουλές σχετικά με την καταλληλόλητα του ακινήτου ως επαγγελματική στέγη, ανάλογα με τη σκοπούμενη χρήση.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

Οι νέες βελτιώσεις στον εξωδικαστικό μηχανισμό Οι νέες ρυθμίσεις αίρουν...

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ

Μετά τις νέες αλλαγές στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για...

ΠΩΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Η αίτηση για την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών υποβάλλεται από τον...