ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Στέφανος Οικονόμου στην εκπομπή της ΕΡΤ "Από τις έξι"
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΑΖΥΓΙΑ

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στα θέματα οικογενειακού δικαίου και ειδικότερα στις διαφορές που προκύπτουν κατά την διαδικασία ενός διαζυγίου.

Ο Διευθυντής του γραφείου μας δικηγόρος Στέφανος Οικονόμου  έχει γράψει άρθρα οικογενειακού δικαίου σε νομικά περιοδικά, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ, και έχει κληθεί πολλές φορές σε εκπομπές στην τηλεόραση για να μιλήσει για θέματα διαζυγίων, επιμέλειας και συνεπιμέλειας τέκνων και ενδοοικογενειακής βίας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συνεντεύξεις του εδώ.

Η δικηγόρος οικογενειακού δικαίου, Φανή Οικονόμου ασχολείται από τα πρώτα της βήματα με θέματα διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου, δημοσιεύοντας σχετικά άρθρα στον τύπο και σε νομικά περιοδικά. Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα της εδώ.

Ο δικηγόρος Παναγιώτης Οικονόμου, ασχολείται και αυτός με από τα πρώτα του βήματα με οικογενειακό και ποινικό δίκαιο δημοσιεύοντας άρθρα στον τύπο. Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα του εδώ.

Οι δικηγόροι μας, με την τεράστια εμπειρία τους σε θέματα οικογενειακού δικαίου είναι κοντά σας στο γραφείο μας στην Γλυφάδα για να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε και το εξειδικευμένο μας site https://δικηγοροςδιαζυγιων.gr    για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για θέματα οικογενειακού δικαίου και διαζυγίων.