ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
Στέφανος Οικονόμου στην εκπομπή της ΕΡΤ "Από τις έξι"

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΑΖΥΓΙΑ

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στα θέματα οικογενειακού διαζυγίου και ειδικότερα στις διαφορές που προκύπτουν κατά την διαδικασία ενός διαζυγίου.

Ο δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Στέφανος Οικονόμου (DEA University of Paris ) έχει χειριστεί εκατοντάδες υποθέσεις οικογενειακού δικαίου και έχει εμφανιστεί πολλές φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στον χώρο του οικογενειακού δικαίου. Ομοίως ο δικηγόρος Παναγιώτης Οικονόμου ( LLM Queen Mary University) και η δικηγόρος Φανή Οικονόμου ( PGDip Law Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ) έχουν ασχοληθεί από την πρώτη ημέρα της δικηγορίας τους με υποθέσεις οικογενειακού δικαίου και ως δικηγόροι έχουν δικάσει πολλές υποθέσεις διαζυγίων συναινετικών και με αντιδικία, επιμέλειας, συνεπιμέλειας και διατροφής τέκνων, ενδοοικογενειακής βίας, επικοινωνίας γονέα με τέκνα, ονοματοδοσίας, αναγνώρισης τέκνου και μετοίκησης, προσβολής πατρότητας.

Πέραν αυτών μπορούν να σας συμβουλεύσουν και για θέματα συμφώνου συμβίωσης, ακυρότητας γάμου, υϊοθεσίας,

Επιλέξτε όποιο από τα παρακάτω θέματα σας ενδιαφέρει για να ενημερωθείτε και τηλεφωνήστε στο 2107231630 για να κλείσετε ένα ραντεβού να συζητήσουμε ότι σας απασχολεί.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ